• Okategoriserade
  • 0

Semester!

I dag är sista jobbdagen innan semestern. Nu väntar fyra veckors ledighet. Det har varit rätt lugnt den senaste veckan, när min tidning har gått till tryck och den gemensamma Agenda Magazine är avklarad. Just nu sitter jag och putsar på mallarna till Agenda, som får ett litet ansiktslyft till hösten. Det verkar dessutom bli ett par spännande omgörningar till hösten som jag får jobba med. Om företagen beslutar att de vill göra om sina tidningar. Dags för semester, alltså. På tisdag åker jag till Uppsala och ska vara på kongress till på söndag. Det ska bli kul att träffa en del av de jag saknar från jobbet på UNF, men samtidigt vet man aldrig hur kul det blir på en kongress. Mycket hänger på arrangemanget och vädret. Det ser lite ostadigt ut med just vädret, så vi får se om det blir nån sol. Lite nervöst är det också att sitta ordförande på en kongress för första gången. Resten av semestern är tämligen obokad, men jag ska bland annat fixa inför flytten och leta möbler. I augusti, när jag har börjat jobba igen, är det dags för flytt.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.