• Okategoriserade
  • 0

Back on the job

I går startade TV3:s nya serie Prison Break. Den var riktigt bra – en serie värd att följa. I kväll startade TV4 sin nya serie Rån, en norsk uppmärksammad serie. Och den är imponerande. Först och främst är den snygg, dels fotot men främst ljussättningen, nåt som svenska serier ofta har problem med. Dessutom handlar storyn egentligen inte om själva rånen, utan om varför barn växer upp till att bli vad de är som vuxna. Bitvis obehaglig, men så träffsäker att det känns äkta. Vårens kanske bästa tv-serie. I dag började jag jobba igen efter lång tids ledighet. Inte sen den 9 december har jag varit på kansliet. Det kändes bra att komma tillbaka, även om jag käkade Bafucin mot halsont och kände mig allmänt seg. Men nu ska jag sova så att jag orkar jobba en dag till. Sen är vi lediga torsdag–söndag. Då ska jag slå in alla julklappar som jag köpte på Sri Lanka. Och lägga upp bilder från resan.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.