• Okategoriserade
  • 0

Tisdag 14/8

Äntligen har de små änglarna på CSN beviljat mitt tilläggslån. Jag ringde dem i dag och kom fram på en gång! Ingen kö alls. Tyvärr kunde killen som jag pratade med inte hjälpa mig just då eftersom datorerna inte var som de borde. Men han tog mitt personnummer och skulle titta på min ansökan senare. Jag försökte komma in på csn.se, men även det var segt. När jag väl kommer in visar det sig att lånet beviljades i går! Det nya studiemedlet ger 700 kronor mindre i månaden. Det svider, även om summan för ett år är densamma (man får bidrag en månad mer än tidigare). Så tilläggslånet kommer väl till pass. Att det sen blir mer att betala tillbaka ska man inte tänka på nu… Apropå CSN så är det många (nästan alla) som brukar klaga på hur mycket strul det är. Själv har jag aldrig haft några problem. Mina ansökningar har blivit beviljade, pengarna har kommit i tid och jag har inte ens behövt ringa dem förrän nu. Och då var det redan klart. Lite cred ska de ha i alla fall! Fast det där med ett halvt studiemedel i december, och ett och ett halvt i januari kan jag fortfarande inte svälja. Men, men…

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.