Nya Vänsterpartiet

I dag var jag och Anton med Åsa på lanseringen av Vänsterpertiets nya logotyp. De hade fest på Debaser, där den nya loggan presenterades. Jag tycker att den är riktigt snygg, mycket bättre än den gamla. Dessutom spelade bandet Club Killers, med bland andra Goran Kajfes på trumpet. Grymt bra band.

Nya loggan och partiledaren Lars Ohly.

Över nyår var jag på Saxenborg och hjälpte till lite med nyårsfirandet där. Jag blev mycket positivt överraskad, och det blev en bra nyårsnatt med snack i nattcaféet fram till fyra på morgonen. Men roligast av allt var nog brännbollen i massor av nysnö, tre–fyra decimeter var det nog. Förresten, roligast av allt var att träffa massor av bra folk. Jag räknar inte upp alla här, för jag kommer nog att glömma nån, men det var det bästa arrangemanget på länge med tanke på alla bra människor på plats. I morgon ska jag jobba min första dag sen den 9 december. Ska bli kul att komma tillbaka igen och jag ser fram emot att göra årets första nummer av Motdrag. Och en massa annat kul.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.