• Okategoriserade
  • 0

Måndag 16/5

Hänt sen sist: Jag har varit i Göteborg och hälsat på. Dessutom fotade Anders till ett UNF-jobb. Fantastiskt bra bilder blev det. Jag är toknöjd. I fredags var vi ett gäng till IKEA och jag passade på att köpa en till bokhylla. Nu har jag tre nästan fulla bokhyllor, men lite plats finns det kvar. Jag köpte dessutom lite nya växter. Vi får se hur länge de klarar sig. På kvällen kom Andreas och Marcus och hälsade på. Vi lastade alla festivalturnégrejerna som skulle till Kalmar, och när vi var klara var klockan halv elva. Jag trodde att vi skulle kunna hitta nånstans att äta, men det var förvånansvärt många ställen som stänger tidigt. Skumt. Inför UNF:s kongress i sommar har förbundsstyrelsen valt temat ”Nykter utan gränser”. Det är bra, men svårt att illustrera. Jag körde helt fast fram till i helgen då jag provade att göra färgsplashar. Det funkade bra, så idag har jag gjort klart kongresspärmen. Färgsplasharna gjorde jag på balkongen, och efteråt såg jag att en hel del färg hade hamnat på trottoaren. Men balkongen är ren!

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.