Billigare färg!

Det jobbiga med färglaserskrivare är att de egentligen inte är så dyra. Det är tonern som är dyr. Så nu när min gamla skrivare fått slut på toner var det dags att köpa en ny. Dels var den inte så bra, och dels skulle fyra tonerkassetter kosta mer än vad skrivaren gjorde.

Så jag gav mig ut på skrivarjakt, och hittade till slut en HP med trådlöst nätverk. Dessutom kollade jag upp innan vad tonern kostade, och såg till att välja en skrivare som man kan hitta billig toner till.

Efter en mycket krånglig installation där jag fick byta namn på mitt trådlösa nätverk för att få det att funka, lyckades jag till sist skriva ut. Och då upptäckte jag att jag också kan skriva ut direkt från min iPhone och iPad. Fräckt, eller hur?

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.