• Okategoriserade
  • 0

Måndag 17/3

Jag har spring i benen. Det är härligt väder och jag bara längtar efter att komma ut och springa. Tyvärr är det rätt mycket just nu, men till nästa vecka har det lugnat ner sig. Då ska det bli springa av!

Vi har sista redovisningarna i designkursen den här veckan samtidigt som Kårsetten ska till tryck. På onsdag bär det dessutom av till Danmark med klassen. Vi ska besöka allehanda ställen i Köpenhamn och i Malmö. En tredagars resa med utlandsvistelse, det låter väl inte helt fel nu när våren kommer smygande?

På lördagen kommer barnen tillbaka till högskolan. Så då ska Kattis och jag hitta på nåt kul som de kan få göra. Hoppas bara att det blir lite mer ordning på dem den här gången – senast var det lite stressigt.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.