• Okategoriserade
  • 2

Trailerskrattet

Du är på bio. Det är en komedi. Du har sett trailern på tv flera gånger. Egentligen är det där skämtet redan slitet, och inte längre så kul. Ändå skrattar hela salongen som mest just när den där scenen från trailern visas. Varför är det så? Det är som att alla vet att det kommer nåt kul snart, och då måste jag skratta, för jag vet att det är kul. Det spelar ingen roll att jag har sett det tusen gånger på tv, nu är jag på bio och då ska jag minsann skratta.

Du gillar kanske också...

2 svar

  1. Jörgen skriver:

    Eller för att just det där skämtet som de körde i trailern var det enda roliga i hela filmen. De kan ju inte locka folk till biosalongerna med ett dåligt skämt i trailern.

  2. Mattis skriver:

    Om det är så illa borde man begära pengarna tillbaka.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.