I dag är det Göteborgsvarvet

I dag är det dags för den stora löparfesten som är Göteborgsvarvet. Jag har försökt ladda hela våren, men hade problem med ena vaden. Efter tre besök hos naprapaten försvann problemen, och dessutom har problemen med mitt krånglande knä också försvunnit. Jag kunde inte vara mer nöjd, och äntligen skulle jag kunna springa varvet utan problem. Så i tisdags förra veckan, när jag var ute och sprang så var olyckan framme. På trottoaren cyklar en jäkla unge mitt i vägen. Och bakom cyklar mamman. Jag hade inget annat val än att springa ut i gatan för att komma förbi dem, och när jag ska upp på trottoaren igen så trampar jag snett och stukar foten. Helvete. Jag får linka hem, men klarar mig i alla fall utan kryckor. Sen lyckades jag dessutom gå runt halva London utan större problem. Foten är hur som helst fortfarande svullen, och efter att att ha testat att springa så står det klart att det inte är någon bra idé att springa Varvet. Men jag ska i alla fall dit och heja på Andreas och Qarin som startar om några timmar nu. Sen ska jag anmäla mig till Midnattsloppet, Lindholmenstafetten, Finalloppet och Sylvesterloppet. Och kanske några till. Snart är jag tillbaka! Qarin under Göteborgsvarvet 2009.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.