• Okategoriserade
  • 2

London – igen!

I onsdags åkte jag och Anton till London. I fyra dagar har vi varit på museer, kollat på sevärdheter, ätit och shoppat. Vi har bland annat varit på London Design Museum, Tate Modern och Highgate Cemetery (bilden till höger). På vägen hem fyllde jag resväskan med nya byxor, två ziptröjor från Adidas, två t-shirts, två par Adidas-sneakers, en bok med skivomslag, en skiva med Jamie Cullum, två filmer (This Is England och Somers Town) samt två dvd-boxar (första säsongerna av Dexter och A-Team). Nu väntar jag bara på att A-Team-filmen ska ha premiär. Nu känner jag mig dock lite mätt på London. Dags för ett annat resmål nästa gång.

Du gillar kanske också...

2 svar

  1. Kamilla skriver:

    Och jag som häromdagen funderade på hur många gånger du kunde åka till London utan att tröttna… =)

  2. Mattis skriver:

    Jag är nog snart tillbaka ändå.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.