• Okategoriserade
  • 0

Jag tänkte inte på det

SMHI lovade regn i dag på eftermiddagen, just när vi skulle ha kick-off med jobbet. Som vanligt hade de fel, och det var riktigt varmt och skönt, även om solen inte visade sig. Vi bilade ut till en sjö mitt i skogen och där var det alldeles tyst och stilla. I lugn och ro åt vi vår medhavda lunch, och pratade om allt utom jobbet. Några timmar senare var det dags att återvända in mot stan. Jag blev avsläppt på Norrby för att städa ur min gamla lägenhet i Borås. Det var först när jag försökte tända lampan i hallen som jag kom på att det inte längre finns nån ström i lägenheten. Så där stod jag utan vare sig ljus eller möjlighet att dammsuga. Det var ändå ganska ljust i lägenheten, men i badrummet var det mörkt. Jag började med att torka ur kylen, sen putsade jag fönster och sist gav jag mig på spisen. Sen kände jag mig redo att åka hem. Resten får jag ta en dag i helgen. Då får jag inte glömma pannlampan. Nu ska jag läsa första numret av Språktidningen, som kom i brevlådan i dag.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.