Musik på gång

Under sommaren kommer en del ny intressant musik. Här är några av dem som jag kommer att hålla ett extra öga på.

Först ut av dem jag spanat in är Daniel Merriweather. Den 3 juni släpper han sitt debutalbum, men han har varit med ett tag tidigare och lånt ut sin röst till bland andra producenten Mark Ronson. Daniel Merriweather har nu släppt singlarna Change och Red och hakar på retrotrenden, något som jag gillar. Hans album kan bli ett av årets bästa.

Maxwell Det har varit på gång länge, men nu kommer äntligen Maxwells trilogi som kommer att släppas med en skiva per år under tre år. Han var en av neosoulens förgrundsgesalter, och nu återstår att se om han fortfarande kan leverera på första skivan på sju år. Första delen i trilogin släpps den 7 juli.

Förra året kom Erik Hassle tvåa i Metro Music Challenge, och nu ska han lanseras internationellt. Debutalbumet kommer 19 augusti, och singeln Hurtful har spelats flitigt i radio. Andra som väntas släppa nytt i år är Amy Winehouse, The Avalanches, Michael Jackson, Missy Elliot (27 juli) och Fugees.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.