Västtrafik ändrar ingenting

Västtrafiks annons i Metro I dag infördes Västtrafikkortet som betalning även för enstaka resor. Tidigare har det använts för periodkort, och ett papperskort för 100 kronor har fungerat som betalning i övrigt. Västtrafik går nu ut i en kampanj och presenterar bytet med att det inte är nån skillnad. Typiskt Västtrafik. De verkar inte vilja förbättra någonting. Samma sak var det med ”den nya reseplaneraren” som bara hade fått ny färg och var samma sak i övrigt. Hur som helst måste ändå förändringen förklaras med långa omständliga regler som ingen kommer att minnas. Texten i deras annons i Metro i dag är över 3.000 tecken. Västtrafik försöker förklara

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.