Grillning och balkong

I eftermiddags åkte vi till Kattis och kollade in radhuset. Där grillade Kattis (på sån där riktig grill så att det blev ränder på kycklingen) och vi åt och mådde gott. Sen fyllde hon på med glass och jordgubbar och nybakade bullar. En riktigt skön kväll på en veranda. På vägen dit stannade vi till på Ikea så att jag kunde köpa lite balkongmöbler. Plan A var ganska traditionella möbler, så här: Sen såg vi de här möblerna i stället, så då ville jag ha dem. Plan B: Men då fanns så klart inte den färgen kvar, så jag kollade om man kunde få köpa utställningsexet. Tjejen vid disken förklarade att det kan man få göra om det inte kommer att komma in fler av samma modell. Det visade sig att de hade 197 bord i lager, men hon kunde inte svara på om det fanns några gula eller när de skulle komma ut i butiken. Anledningen var att alla färger hade samma artikelnummer och det var ”blandade färger”. Det kallar jag kundservice. Så till sist slog jag till på en röd grupp, plan C: Det var tur att Jojjo körde Golfen så att alla grejerna fick plats. Det kommer att bli så fint på min balkong! Det blir härligt med färg. I morgon ska jag fixa lite blommor och piffa till den.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.