• Okategoriserade
  • 2

Biltvättardag

I dag har jag tvättat bilar! Marcus, Erik och jag åkte till en tvätthall i Bäckebol, och där vi tvättade deras bilar. Erik fick ju biltvättsprylar av oss när han köpte ny bil, och då ingick det att vi skulle hjälpa till att tvätta bilen också. Sen blev det en tur på Bauhaus, lunch på Ikea, en sväng på Mio och Dymo-inköp på Elgiganten. Annars jobbar jag, tillsammans med Emil, på sajten för Active Summer Camp som ska hållas på Ransberg i sommar. Som tur är har jag grunden från Sommarfestivalen 2006 att bygga på. Det känns att det är ett tag sen jag gjorde den sajten, för den är inte så bra gjord. Men då var jag nöjd med att ha byggt ett anmälningssystem med mejlbekräftelse och allt. Formen på den nya sajten blir i alla fall hyfsad. Jag hoppas bara att den inte blir för tung att använda för våra europeiska kompisar.

Du gillar kanske också...

2 svar

  1. Kamilla skriver:

    Kan du inte tvätta min också?

  2. Mattis skriver:

    Om du kommer ner hit så kan jag göra det.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.