Kjempeflott!

I tisdags åkte UNF:s kansli till Oslo för ett studiebesök hos vår norska motsvarighet Juvente. Trots lite för mycket tid i minibussen så blev det en lyckad resa. Vi kom fram på kvällen och besökte Juventes sommarhem vid vattnet utanför Oslo. Där grillade vi och mådde gott. I går beökte vi deras kansli mitt inne i Oslo, där vi utbytte en del erfarenheter om våra organisationer. På tisdagskvällen tog jag och Tobias en kort promenad runt vårt vandrarhem. Plötsligt passerade vi en tvättomat och jag hittade platsen där omslaget till Baba Nations album från 1999 fotograferades. Jag tyckte mig känna igen siffrorna på tvättmaskinerna, men det visade sig vara bokstäver på skivomslaget. I övrigt var det mesta sig likt, även om tvättmaskinerna ser sprillans nya ut på omslaget, och inte lika fräscha i dag. Vi hittade också en pizzeria som serverade ”svenska pizzor”. Vi fick aldrig nåt tillfälle att testa dem, men undrade över vad det var för speciellt med dem. Det var kul att träffa norrmän och upptäcka att det är lätt att förstå varandra, trots att många ord är olika.

Du gillar kanske också...

2 svar

  1. Robert skriver:

    Söta bror är ju en av Oslos kändaste pizzerior. Svindyrt tydligen, men bra pizza (för att vara i Norge, de kan inte baka pizza..)

  2. Mattis skriver:

    Den borde heta Söte bror.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.