• Okategoriserade
  • 0

Förbjudna mejl

En del företag skriver patetiska förklaringar om hur viktiga och konfidentiella deras mejl är och att man absolut inte får sprida innehållet vidare. Har de någon som helst effekt? Här är ett sånt meddelande från ett företag som jobbar med kommersiell radio och vill boka ett säljmöte med oss. Hur konfidentiellt är det? ”This communication is from a SBS Radio Sweden AB company. The information contained in it, including any attachment or enclosure, is intended only for the person or entity to which it is addressed and may contain confidential and/or privileged material. Any unauthorized use, review, retransmissions, dissemination, copying or other use of, or taking of any action in reliance upon, this information by persons or entities other than the intended recipient is prohibited. If you received this in error, please contact the sender and delete or shred the material immediately.” Dessutom har de lyckats skriva fel. Förtroendeingivande.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.