• Okategoriserade
  • 2

Mina iPhone-favoriter

Om man har en iPhone kan man ladda ner massor av olika program från App Store. Här är en liten lista med de program som jag använder mest, förutom de som följer med när man köper telefonen. Vilka program använder du mest? Program Västtrafik En mycket bra reseplanerare från Västtrafik. Jag är ju inget stort fan av Västtrafik annars, men här har de verkligen lyckats. Man kan spara sina favoritresor och favorithållplatser. Mycket smidigt. Twitterfon Håller koll på twitterflödet och du kan enkelt twittra och lägga upp bilder om du vill. Facebook Nästan allt som finns på sajten finns här. FTP Picture Upload Det här programmet använder jag för att ladda upp bilder till min webbplats. Kan också skala om bilderna automatiskt. tv.nu Tv-tablå. Bra öbersikt, och du kan få mer info om alla program. yr.no Den ultimata väder-appen. Här hittar du även den minsta by och får en prognos för tio dagar. Wikiamo Enkelt sätt att kolla artiklar på Wikipedia. Files lite Jag använder inte möjligheten så ofta, men det här är det bästa programmet som jag har hittat för att föra över filer till iPhone. Shazam Låt telefonen lyssna, så berättar den vilken låt det är som spelas. SF Bio Kolla vilka filmer som visas och boka biljetter. Ganska instabilt, tyvärr. Spel Flood It Strategispel som går ut på att fylla en spelplan med brickor av en viss färg på ett visst antal drag. Är roligare än det låter. Bix Lite Strategispel som går ut på att kapa av spelplanen utan att bli träffad av studsande bollar. Minesweeper Gamla hederliga MS Röj som man känner igen från Windows-tiden. Labyrinth Labyrintspel med bra spelkänsla.

Du gillar kanske också...

2 svar

  1. Emil skriver:

    jag hörde i en podcast häromdagen att det finns ett bibliotek som många utvecklare av applikationer använder. det loggar användandet av applikationen, hur länge man kör den och så skickas informationen till en server. förutom informationen över hur man kör programmen så skickas även – häpna nu- telefonens unika id samt – GPS kordinaterna. japp du hörde rätt. den skickar dina gpskordinater.

    jag blir bara mer och mer och mer och mer övertygad om att aldrig någonsin skaffa en iphone

  2. Mattis skriver:

    Det där stämmer inte. Det finns en begränsning i iPhones operativsystem som gör att du måste godkänna varje gång som ett program använder gps:en.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.