• Okategoriserade
  • 0

Inspirerad

Just nu känner jag mig väldigt inspirerad, både i jobbet och när jag gör grejer privat. Bland annat filar jag på ett skivomslag för en kompis band. De ska ge ut en skiva nu i vår, och jag klurar på hur jag ska förmedla känslan i musiken i omslaget. Men jag tror att det går bra. Jag gillar musiken själv, så jag får ställa mig själv frågan om jag skulle köpa skivan om jag såg den. Jag har också fortsatt på en redesign av en tidning som jag började på för ett tag sen. Jag hade en bra start, och med en del justeringar kan det bli riktigt bra. Jag har inte kommit så långt än, men det känns lovande. Det finns ingen beställare bakom den här formen. Jag bara kände att den här tidningen skulle kunna bli så mycket bättre. Hur som helst lägger jag ut resultatet i min nya fina portfolio när jag känner mig klar. I dag har jag också slipat lite på olika funktioner här. Du kanske inte märker nåt, men jag är nöjd ändå.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.