• Okategoriserade
  • 0

Söndag 25/7: Svensexa

I helgen har jag varit hemma i Köping. Vi hade svensexa för en kompis som ska gifta sig. Han blev rätt förvånad när det var jag som ringde på och han upptäckte att vi hade andra planer än vad han hade. Vi körde go-cart, bowlade och åt gott. Go-cart är alltid kul, även om jag snurrade runt ett par gånger. Bowlingen gick över förväntan, och jag började med den bästa serien på min bana och några strikar. Sen satt vi på restaurangen och snackade och förfärade oss över den inte så smidiga servitrisen. Men kul hade vi. Ganska trist är det att jag börjar jobba i morgon och semestern är slut. Inte för att jobbet är trist, verkligen inte, men det verkar ju vara nu som solen kommer. Nåväl, på torsdag sticker jag till Göteborg och blir kvar till på söndag. Det ser jag verkligen fram emot.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.