• Okategoriserade
  • 0

Måndag 19/7

I lördags började jag dagen med att åka till Nacka och hjälpa till lite med renoveringen av radhuset. På eftermiddagen åkte jag hem igen för att möta ett par kompisar som skulle sova över efter Stevie Wonder-konserten. Vi tog köpte mat och tog oss till Rålambshovsparken, där vi hade picknick. Den bästa dagen den här sommaren, och vi hade det skönt i solen. I går tog jag och en kompis en tur till Nordiska Museet på Djurgården. Det var blandade utställningar om hus och design och mode. En del riktigt bra gjort, andra mindre imponerande. Det var faktiskt rätt konstigt att det inte höll en högre standard. Men intressant var det ändå. När vi kom dit hälsade jag på killen i kassan genom att säga ”Hallå”. Han måste ha trott att jag sa ”Hello”, för han pratade engelska med mig hela tien. Skumt. I dag har jag mest slappat.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.