• Okategoriserade
  • 0

Måndag 26/7: Jobba

I dag ringde det en fanatisk telefonförsäljerska från Optimal Telecom. Fastän jag sa att jag inte ville byta bort Telia så gav hon sig inte. Hon bara drog sina innantillsiffror en gång till. ”Vill du inte ringa billigare? Det är klart att du vill ringa billigare” tjatade hon på sin otäcka östgötska. Till slut var det bara att lägga på – rakt i örat på henne. Jag förstår mig inte på en del försäljare. De måste ju lyssna på kunden. Att idiotförklara den de pratar med kan väl inte hjälpa. Eller kan folk inte hålla emot? De kan återkomma när de kan erbjuda abonnemanget också, tills dess ser jag ingen mening i att byta. Idiotgrejer. I dag var också första dagen tillbaka på jobbet. Det funkar rätt bra. Lugnt och skönt är det också. Lite väl lugnt. Dessutom har det regnat hela dagen, så jag är inte så ledsen att jag inte är ledig.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.