• Okategoriserade
  • 0

Tisdag 27/7:
Tuffa tider

”Det är tuffa tider, för en del…” I dag jobbade jag till halv sju, cyklade hem, handlade och hade ätit lagom till allsången började. Så till allsångs-skrålande människor diskade jag och städade lite. Efter allsången blev det lite friidrott i DN-galan innan jag gav mig ut på en löprunda. Det är fantastiskt skönt att springa när solen är på väg ner och regnet just har rensat luften. Och hur det går med jobbet, det vet jag inte. Jag har i alla fall beställt en ny scanner på en affär i stan, och jag hoppas att den kommer in i morgon. Och nu kommer äntligen solen, lagom till sommarens mest efterlängtade resa.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.