• Okategoriserade
  • 0

Måndag 2/8: Göteborg

En långhelg i Göteborg går inte av för hackor. En bunt GT-vänner samlades hos Anders och Kattis för diverse upptåg. Det blev så klart ett Lisebergsbesök, vandringar på stan och härliga frukostar på balkongen. På torsdagskvällen blev det middag och Katarinas fantastiskt imponerande matlagning. Det var kul att träffa alla igen och skönt att bara sitta och snacka. I Göteborg sken solen under hela tiden vi var där. På fredagen begav vi oss till Liseberg, och trots att vi inte dök upp förrän efter lunch var köerna fortfarande korta. Vi började med Balder, den fantastiska berg-och-dalbanan i trä. Sen fortsatte vi i rask takt med de flesta av de övriga attraktionerna och åkte även Flume Ride. Vi tryckte ihop oss fem personer och jag blev rejält blöt. Som tur var sken ju solen och snart var man lite mindre blöt. På lördagen strosade vi omkring på stan och shoppade och åt och fikade gott. Några nya skivor till samlingen lyckades jag hitta. Helgens mest framträdande feature: kamerorna. Förvänta dig en hel hög med bilder inom kort. Fyra av oss sju som var där hade nämligen kamera.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.