• Okategoriserade
  • 0

Onsdag 4/8

I går kom IKEA-katalogen. Den är ett välkommet inslag, men jag måste erkänna att jag inte har tittat igenom den än. Jag blev lite besviken på omslaget, som inte är lika snyggt som det har varit de senaste åren. I kväll när jag var ute på en löprunda passerade jag ett par damer som fått motorstopp. De hade övat fickparkeringar, men nu hade bilen stannat. De var inne på Lärarhögskolans område och stod en liten bit från en parkeringsplats. Självklart var det uppförsbacke och nu behövde de hjälp att putta in bilen på parkeringsplatsen. Jag hjälpte till och sprang sen vidare med lätta steg efter att ha utfört dagens goda gärning. Förresten, zest = skal och Lee-modellen är Cameron. Bara så att ni vet.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.