• Okategoriserade
 • 6

Sånt är läget

Semesterns sista dagar flyter förbi i samma takt som molnen och skurarna. Jag får inte mycket gjort och snart är det dags att börja jobba igen. Men i dag har jag hjälpt Andreas och Qarin att fixa lite grejer och ätit gott och kollat på en konstig film, nämligen Generalens dotter. Sen fick jag skjuts hem genom skyfallet. Fast vi hann ändå bli genomblöta så nu sitter jag här och torkar. I helgen ska jag göra klart mitt första nummer av distriktstidningen Profilen, som snart ska gå till tryck. Och så ska jag kolla på OS förstås. Vi såg invigningen i idag och den var riktigt snygg, förutom den trista inmarschen. Sättet de tände OS-facklan på var också riktigt snyggt. Nästa helg är det inflyttningsfest hos Andreas och Qarin, och de har valt temat flärd. Det tål att tänkas på. Helgen efter det bär det av till Ö-vik.

Du gillar kanske också...

6 svar

 1. Åsa skriver:

  Grattis passar väl att säga!

 2. Mattis skriver:

  Ja, tack ska du ha!

 3. Helene skriver:

  Haha. Inga subtila budskap här inte. Mycket bra.

 4. Mattis skriver:

  Subtilt är sååå 2005.

 5. Helene skriver:

  Absolut. Till och med jag har lagt ner diskretionen på min blogg. Märks det?

 6. Mattis skriver:

  Bra! Det är skönt med folk som säger som det är.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.