• Okategoriserade
  • 0

Tisdag 8/2

Ännu ingen lösning i sikte för att jag ska kunna ha hög upplösning på min skärm, men däremot verkar det som att personen som skickat den mystiska skivan har gett sig till känna. Rapporteringen fortsätter när uppgifterna är säkrade. På jobbet känns det som att jag sitter och beställer saker dagarna i ända. Det är profilprodukter och trycksaker så det står härliga till. Nya profilprodukter och nytryck av gamla trycksaker. I helgen blir det schlagerfest när första deltävlingen går av stapeln. Jag har bjudit in en massa folk och förträngt att jag har ganska få sittplatser numera. Men det löser sig… Dessutom ska en kompis sova över i helgen och samtidigt passa på att fylla på sin nyinköpa Mac. Word! I går kväll käkade jag middag med några kompisar. Vi snackade en massa skit som vanligt, men roligt var det. Jag fotade dessutom Jenny, som ska skriva en krönika till Motdrag. Ägaren till restaurangen kom fram till oss och undrade om de skulle komma i tidningen nu samtidigt som han beklagade sig över deras dåliga läge. Lite publicitet kunde de behöva tyckte han. Tyvärr kommer det inte ens att framgå var bilden är tagen. Stackarn. Restaurangen var hursomhelst Ellora på Hornsgatan.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.