Brev från ÖB

I dag fick jag brev från ÖB. Han tackade mig för mina försvarsinsatser nu när min tjänstgöringsskyldighet har upphört. Det är tio år sedan jag gjorde lumpen och i går fick jag brev om att jag inte längre är krigsplacerad, så nu fick jag ett tackkort. Från ÖB själv. Och det är roligt att han skriver att ”oftast är skälet till detta att du har fyllt 47 år”. Så gammal är jag ändå inte! Och jag kan fortfarande faxa! » Så här var det när jag gjorde lumpen

Du gillar kanske också...

6 svar

 1. Kerstin skriver:

  Nu vill jag inte göra dig besviken, men jag tror inte att Håkan Syrén har skrivit under själv. Om det inte är tryckt är det nog stämpel, precis som på IOGT-NTO:s diplom som man får för långvarigt medlemskap. Men det kanske du fattade själv. Därmot finns det nog många iggistanter som tror att Sven-Olov har suttit och skrivit sin namnteckning på deras och tusentals andra medlemmars diplom.

 2. Mattis skriver:

  Va!? Vadå inte skrivit under själv? Är det bara fejk alltihop?

 3. Pierre skriver:

  Lucky you. Själv fick jag ett snustorrt besked (helt utan ÖB:s signatur) om att jag inte längre var krigsplacerad. Detta sex månader efter värnplikten…

 4. Mattis skriver:

  Jag har ockå för mig att jag fick nåt sånt besked ganska snabbt efter lumpen, men jag minns inte riktigt hur det var.

 5. Jörgen skriver:

  Den snirkliga texten "Överbefälhavaren" känns helt fel och hemsnickrad. Men ändå – fint att han tog sig tid att skriva till dig.

 6. Mattis skriver:

  Ja, han verkar snäll.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.