• Okategoriserade
  • 0

Måndag 6/10

Okej, jag ska skriva lite oftare. Det finns så mycket annat att lägga tiden på, men jag ska försöka. Dessutom har jag fått klagomål på att gullighetsnivån på den här sidan börjar bli för hög. Men det kan jag inte göra nåt åt.

I helgen var det bröllop för storebror Jörgen och hans Ove. Jag brukar ha lite svårt för kyrkor med präster och prat om gud. Men den här gången gick det riktigt bra. Väldigt fint var det. Och festen var kul, förutom dansen när nån trettiofemåring bjöd upp mig flera gånger. Jag hade pysslat med inbjudan och program till kyrkan och sånghäfte och sånt – så snyggt var det! Dessutom höll jag tal. Lite mindre nervöst än förra gången (på studentbalen på gymnasiet) men ändock nervöst. Men det gick bra, och folk skrattade där jag hade tänkt. Puh!

Jag börjar få lite småjobb också. Dels fotokollage med höstbilder till iogt.se och dels kuvert till IOGT-NTO. Inte så stort, men det passar mig bra.

Annars saknar jag vännerna från Borlänge. Pratade med två av dem i dag, och tänkte åka dit i nästa vecka. Får se hur det blir.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.