• Okategoriserade
  • 0

Färggladare vinter

Jag ger mig inte. Jag vill inte ha en svart jacka egentligen. Nu har jag hittat en roligare Elvine-jacka. Det blir nog köp på den. Svart hår och svarta glasögon får räcka. Jag våndas över mina jobbsökartankar. Inte för att mitt jobb är trist, utan för att jag har två roliga val. Eller val kanske inte är rätt ord, det är ju inte jag som väljer att ta det jobb jag vill ha. Det är ju lite folk som ska anställa mig i så fall. Det största som talar emot Motdrag är utgivningsplanen. Det är omöjligt att vara ledig, speciellt när det är kongressår. Fast om man gör allt själv är det lättare att vara flexibel. Åh, vad svårt! I dag blev jag klar med medlemsavin. Tobias har kollat och i morgon skickar jag till tryck. Jag var noga med att kolla med företaget som sköter utskicket så att det inte skulle bli några problem rent tekniskt, men det blev det ju såklart ändå. Jag visste det! Men jag var förberedd så det gick bra. Det blir inte alltid som jag vill ha det, men det kommer ändå att bli grymt. Jag har gjort kuvert som ska specialtillverkas. Det tog jag in offert på, och den landade på sisådär 14.000 kronor (inte dyrare än att köpa 8.000 kuvert och trycka på). Företaget som ska göra utskicket sa att det skulle kosta 22.000 kronor. Men eftersom jag redan hade kollat upp det kunde jag pruta 8.000 kronor i en handvändning. Mig lurar man inte! Har jag förresten sagt att vi är lediga på fredag. Bara så där. Det ska bli skönt. Jag hade ju tänkt lägga mig tidigt i dag.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.