• Okategoriserade
  • 0

Melodifestival

Jag var inte nöjd med att det var finska Lordi som vann Melodifestivalfinalen. Jag tyckte inte att låten var speciellt bra, men det där är ju bara en fråga om tycke och smak. Man kan tycka att låten inte passar in, men jag är för diversifiering. Jag tror däremot att Finland vann tack vare Lordis koncept. Hemlighetsmakeriet och maskerna, själva grejen med bandet, tror jag var det som gjorde att folk röstade. Nu är det ju inte längre en tävling mellan länder, jag räknade till inte mindre än tre svenskar på scenen för tre olika länder. Något annat trist med tävlingen var att så många anspelade på sex i sina scenframträdanden, några gjorde det också i texten. Men om det är så att Lordis vinst visar på en motreaktion mot alla sexanspelningar, då är jag ändå nöjd.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.