• Okategoriserade
 • 6

Ingen tvätt på vilodagen

I går kväll, på väg hem från bröllopet, upptäckte jag att två kompisar bjudit in sig på middag här i kväll. Så jag tänkte snabbt ut nåt enkelt, och det blev potatisgratäng à la Lövström, biff och grönsakskompott. Fast först skulle jag tvätta i dag på eftermiddagen, men det visade sig att det får man minsann inte göra eftersom det är söndag. Jag får alltså tvätta måndag till lördag, klockan 8 till 20. Så jag bokade in en tvättid på fredag kväll, för då slutar jag redan klockan tre och kan vara hemma för att tvätta 16–20. Det ska bli kul. I stället för tvättande ägnade jag eftermiddagen åt att slänga mer skräp och bära upp ännu mer grejer på vinden. Snart ser det riktigt bra ut här. Jag ska mest sätta upp lampor och köpa hyllor till skivorna när Ikea får in dem i lager igen. I kväll kom så och Kamilla (som är på besök från Ö-vik) och Marcus och hälsade på. Det blev en bra middag med efterrätt. Och jag fick en solros i present. Just nu är jag inte det minsta trött, så det blir nog hårt att gå upp i morgon bitti. Oh, well. Det har varit en bra helg så det får det vara värt.

Du gillar kanske också...

6 svar

 1. Kamilla skriver:

  Ja, det är trevligt med presenter. Tänk om alla var tacksamma nog att ta med sig de presenter de fick hem.

  Tack för maten! Ladda nu för NRJ… =D

 2. Mattis skriver:

  Det ser jag fram emot! Speciellt Mange Schmidt. Han är min favvo!

 3. Helene skriver:

  Det låter som du bor i ett hus med som har en kristen fastighetsägare? Jag tittad epå lägenhet hos frälsningsarmen och där var det precis samma regler.

 4. Mattis skriver:

  Man kan aldrig riktigt veta. Men jag har varit med om det på kommunala bostadsbolag också.

 5. Macke K skriver:

  Jag har bott i många hus där man inte får tvätta på söndagar. Tror inte det är någon direkt kristen grej utan bara en kvarleva från tiden före sekulariseringen.

 6. Mattis skriver:

  Så kan vi inte ha det längre!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.