• Okategoriserade
  • 0

Onsdag 6/9

Det har varit lite mycket nu ett tag. Igår somnade jag klockan nio. Jag satt på skolan och jobbade till strax före åtta. När jag skulle gå hem var det lite kallare än väntat. När jag kom hem hade jag en ruskig huvudvärk, så efter ett tag var det bara att gå och lägga sig… I fredags ringde en dam från Folksam. Jag hade just skickat in skadeanmälan på min cykel och väntade mig ett papper på att få hämta ut en ny cykel. Och så ringer hon, vad kan hon då vilja? Det visade sig att hon ringt runt bland cykelhandlarna för att hitta nån som sålde just den modell som jag hade. Det har ju ingen betydelse! Jag har hitills haft tre MTB, alla av olika märke. Men det var ju snällt att hon försökte… Så nu går jag här och väntar på att få det där pappret så att jag ska slippa gå. I måndags kom det ett adresskort för ett paket som jag kan hämta på Posten. Grejen var bara det att adresskortet hade de eftersänt hit till Borlänge, och paketet låg kvar på Posten i Köping. Ett tag funderade jag på att ringa till Posten i Köping och be hom hemkörning. Men så gick jag till kontoret här istället och klagade lite vänligt. Kassörskan frågade om jag ville att de skulle skicka hit paketet. Och jag som tänkte att de kunde köpa tågbiljetter till mig, så kunde jag åka och hämta det!

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.