• Okategoriserade
  • 0

Kontraktet skrivet

Nu har jag skrivit kontrakt på min etta i Blackeberg. Från den 15 december är den min. Jag befarar att jag kommer att få börja med att måla över det fina lila som nuvarande hyresgästen har målat dit i ett hörn. Självklart har jag börjat planera hur jag ska möblera den. Klart är i alla fall att det blir loftsäng och en massa andra nya möbler. (Nån som vill ha lite gamla grejer?) Det mesta av mina möbler har jag haft sen jag flyttade hemifrån, så nu är det dags. Det blir ny soffa, ny tv-bänk och ny säng. Och nån slags garderob måste jag nog också skaffa. Det stör mig lite att jag inte har exakta mått på hur stort det är.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.