• Okategoriserade
  • 0

Måndag 20/6

I dag var det grillning hemma hos förbundsordförande Teresia. Det blev en trevlig och lagom lång kväll. Helene hade med sig sina barn, och det är ju alltid kul. Två band som jag har upptäckt och som jag kan rekommendera: Tahiti 80 och The Magic Numbers. Tahihi 80 är ett franskt band som spelar ganska glad musik. Det funkar bra så här på sommaren. The Magic Numbers är ett osannolikt brittiskt band, som inte ser ut som popband brukar göra. Bara därför kan man inte låta bli att gilla dem. I morgon blir det Quark-seminarium hela eftermiddagen. Det ska bli intressant. På jobbet har jag och en kollega upptäckt att hans sommarstuga i Björbo i Dalarna kan vara samma stuga som min mormor och morfars gamla fäbodstuga. Vilken grej det skulle vara! Och är det inte den stugan så är det åtminstone nån annan i Källbäcken, och det är inget stort ställe. Alltså: det är coolt ändå.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.