• Okategoriserade
  • 0

Påsk med snö

I helgen var jag i Göteborg och träffade kompisar. Det började dock med en lunch i Örebro innan vi tog super-Saaben ner till Göteborg. Det var en riktigt trevlig helg med både folk som jag träffar sällan och folk som jag träffar mer ofta. Tyvärr var det kallare än väntat och snöfall. Tillbaka till Stockholm var det flyg som gällde, eftersom det bara kostade en tredjedel så mycket som tåget. I går var det dags för fotografering i en studio här i stan. Vi hade dragit ihop fyra UNF:are som ska vara med på affischer när UNF besöker festivaler i sommar. Anders fotograferade och en tjej som heter Linda ställde upp och sminkade. Det blev riktigt bra bilder, och jag hoppas att hela konceptet också blir bra. När jag vaknade i går morse var det ett vitt täcke på marken. Det smälte bort under dagen, och till helgen ska det bli mellan 15 och 20 grader. Nu börjar det likna nåt!

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.