• Okategoriserade
  • 2

Snart är det kongress

Snart kongress. På tåget ut ur Borås förvånas jag över alla som verkar jobba längs vägen. Det är ju en ledig dag, så varför jobbar folk? Sen kommer jag på att det är ju en helt vanlig tisdag. En helt vanlig regnig tisdag i början av juli. Det känns inte riktigt som sommar och semester. SMHI:s prognoser visar att det inte kommer att bli så värst bra väder heller. 15–20 grader, molnigt och regnigt hela veckan. Men i morgon börjar kongressen. Jag hoppas att jag hinner rapportera lite här under veckan, men på en kongress vet man aldrig hur det blir. Det är så mycket att hinna med, så mycket folk att träffa. Jag hoppas att vädret inte gör att den här kongressen känns trist. Jag ska i alla fall försöka ta en del bilder under veckan, så att den bildarkivet uppdateras för första gången på länge.

Du gillar kanske också...

2 svar

  1. Kamilla skriver:

    Nu är det kongress!

  2. Mattis skriver:

    Wohoo!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.