• Okategoriserade
 • 4

Strul, strul, strul. #Strunt i det.

Det bär mig emot att säga det, men det är en del som strular här i Göteborg. Soffbordet som inte gick att skruva ihop; hyllplanen till bokhyllorna där jag ska ha mina skivor är slut och kommer tillbaka först om ett par veckor; jag kan inte få bredband via tv-uttaget trots att fastighetsägaren säger att det ska gå; mina digital-tv-boxar kommer inte; tryckeriet kunde inte ta emot en tidning i CS3-format (bara att göra om); vi slösade en hel dag på studiebesök på Volvo (trist); porttelefonen funkar inte; handfatet läcker. Men jag har lyckats lägga det där bakom mig nu, och det återstår bara att välja en leverantör för bredband via teleuttaget (utan att behöva skaffa fast telefoni). Jag har dessutom fått mina fina köksstolar, och nu fattas bara de där hyllplanen och några krokar att hänga upp nycklar på, och en spegel till hallen, och ett skosåp och… Nåväl. I dag (och i går) har det dessutom varit helt fantastiskt väder här i stan. Jag har varit ute och upptäckt lite mer av omgivningarna, och hittat ett grymt ställe att grilla på. Det är klippor med utsikt över nästan hela stan. Men jag får kanske komma ihåg det till nästa år, för jag antar att det här var det sista av sommaren som vi såg för i år. Men jag kan ju alltid hoppas.

Du gillar kanske också...

4 svar

 1. David skriver:

  Det går inte så bra för dig och handfat… 🙂

 2. Mattis skriver:

  Haha, det hade jag faktiskt glömt.

 3. Kenneth skriver:

  Det är ju jätteul med studiebesök på Volvo, iallafall avr mitt besök där bra. Var det lastvagnar?

 4. Mattis skriver:

  Här snackar vi personvagnar. Och jag hade redan varit där några veckor tidigare. Dessutom var det överdrivet leende guider som pratade om alla Volvos fantastiska patent och innovationer på Volvo Brand Experience Center.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.