• Okategoriserade
  • 0

Superman vs Gitarrmongot

Jag såg Superman Returns på premiärdagen men blev inte alls nöjd med vad jag fick se. Det kändes mest som ett avsnitt i en tv-serie, fast utdraget till två och en halv timme. Trots att det är en del action satt jag hela tiden och väntade på att det skulle börja nån gång. Och till råga på allt är slutet som gjort för en uppföljare. En besvikelse helt enkelt. Jag skulle kunna rekommendera att se den på tv i stället för bio, men då blir den nog ännu tristare. Nån dag efteråt såg jag den svenska filmen Gitarrmongot. Oj, vad bra den var! Den var konstig och bisarr och ibland funderade jag på om den var dokumentär eller fiktion. Den kändes äkta och jag rekommenderar den skarpt. Förvänta dig allt och inget. » Superman Returns
» Gitarrmongot

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.