• Okategoriserade
  • 2

Le Parkour sprider sig

Det finns en schysst trend i musikvideor: le parkour. (Vad parkour är hittar du här.) I videon till Madonnas ”Hung Up” finns en del parkour med, liksom synkroniserad spontandans. Båda är lika coolt. Och nu har det kommit en ny video med Gavid Guetta feat the Egg. ”Love don´t let me go” heter den och hela videon går ut på parkour. Riktigt cool är den! » Madonna: ”Hung Up”
» Gavid Guetta feat the Egg: ”Love Don´t Let Me Go”

Du gillar kanske också...

2 svar

  1. Kerstin skriver:

    Jag antar att du själv har använt semestern åt att bli en traceur, och att du nu kommer att utöva detta på väg till jobbet. Ska bli intressant att se vad som är snabbaste och smidigaste vägen till Torget och Nya pizzerian.

  2. Mattis skriver:

    Både min väg till jobbet och vägen till torget på Essingen är tråkigt nog rätt trista ur ett parkour-hänseende.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.