• Okategoriserade
  • 0

Nyckeltuben

Högst upp till höger på min ytterdörr har jag en låscylinder, och på insidan sitter en svart plastkåpa. Jag har aldrig förstått hur det där funkar, förrän nu när vi ska få nytt bredband. Det är nämligen så att man kan ta av kåpan från insidan och placera sin extranyckel där. När sen installatören kommer så har han en nyckel så att han kan öppna och plocka ut nyckeln, som han sen öppnar min dörr med. Vad jag inte förstår är varför installatören inte kan ha en huvudnyckel så att han kommer in till alla i huset? Fast på det här viset så kommer de ju bara in i min lägenhet när jag ger tillåtelse till det. Dagens musik i klädaffärer: Maxwell. Spelades i två av butikerna som jag besökte. Och det var en gammal platta också. Det blir mörkt alldeles för tidigt numera. Tänk om man hade sommartid även på vintern, det tycker jag vore bra.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.