• Okategoriserade
  • 0

Tisdag 12/10

Först vill jag bara klargöra att jag är gift nu. Hon som skrivit en del inlägg i min gästbok på sistone (Älsklingen eller K) och jag är numera gifta. Det blev vi faktiskt redan innan vi träffades den där måndagskvällen för nån vecka sen. Några gemensamma vänner tyckte att vi passar bra ihop, och så hände det sig att vi numera är gifta. Allt gick väldigt snabbt. I helgen var jag i Göteborg och hade det riktigt trevligt! Jag träffade en hel hög med vänner, var på bio, lagade middag och gjorde ett besök på Ullared. Några bilder från helgen hittar du i bildarkivet. Jag blir mer och mer sugen på att flytta till Göteborg, det är en bra stad och fler och fler av mina vänner bor där. Filmen vi såg var Så som i himmelen. Årets bästa film! Den är ett måste att se. Alla vi som var där blev helt tagna. I går tvättade jag, och när jag kom ner i tvättstugan satt ett par där nere och sorterade tvätt över hela golvet. Det var tvätt överallt, och jag kunde knappt ta mig fram till de tvättmaskiner som jag skulle använda. Skumt. I dag var jag på releasefest för en ny singel. ”Man kan ragga brudar utan sprit” heter den och sjungs av Mikael ”Prinsen” Trolin. En inte så jättebra låt, kan man säga. IOGT-NTO:s kommunikationschef Åsa Hagelstedt är med anledning av detta med i Morgonpasset i morgon onsdag nån gång efter åtta. Missa inte det! På releasefesten var bland andra förde detta Systembolagschefen och numera folkpartistiske riksdagsmannen Gabriel Romanus med och underhöll oväntat med sin humor. Han är med på ett hörn på låten, och berättade att han nu äntligen fått in en fot i musikbranschen. Mer info hittar du på www.iogt.se/prinsen. Vill du ha singeln? Mejla mig så skickar jag. Ärligt.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.