• Okategoriserade
 • 8

Nya Macen är beställd

Nu har jag äntligen beställt min Mac Pro. Det blev en med två dual-core 2,66 GHz-processorer. Jag har dessutom lagt till så att den har 2 GB minne, Airport (trådlöst nätverk), bluetooth samt trådlöst tangentbord och mus. Dessutom ska jag köpa till en extra 250 GB hårddisk och en ungefär lika stor extern hårddisk för backup. Tre dagar ska det ta att bygga den, och sen tar leveransen några dagar. Enligt min Apple Store beställnings-widget ska den levereras den 4 oktober. Då tänkte jag testa både gamla och nya i Xbench och se hur stor prestandaskillnaden mellan dem är. Jag återkommer om det.

Du gillar kanske också...

8 svar

 1. Pierre skriver:

  Grattis! Ser fram emot resultatet,,, 🙂

 2. Mattis skriver:

  Jag med! Och en tystare dator.

 3. Jörgen skriver:

  Värsta grejen!

 4. Helene skriver:

  Det lätt coolt, men jag inser inte vidden av vad det betyder i prestanda egentligen.

 5. Mattis skriver:

  Inte jag heller. Det är svårt att jämföra eller förklara prestanda. Men det är den näst snabbaste Macen som finns att köpa. Den snabbaste kostar 7760 kronor till, och det tyckte jag inte riktigt att det var värt.

 6. Pierre skriver:

  Har den kommit nu då? 🙂

 7. Mattis skriver:

  De försökte leverera den i dag, men jag var inte hemma. Men i morgon kommer jag att sitta här och vänta!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.