• Okategoriserade
  • 0

Höga ambitioner

Ibland verkar det väldigt enkelt att vara politiker. Man behöver liksom inte göra så mycket. Det är bara att lyda partipiskan och rösta som någon annan har bestämt. Nu är Kristdemokraterna som vanligt ute i blåsväder om huruvida homosexuella ska få gifta sig eller inte. Riksdagsledamoten Lennart Sacrédeus tycker att frågan inte ens borde vara uppe till diskussion, eftersom inget regeringsparti gav något löfte om det i valet. Så här säger han: – Alliansen har ingen förpliktelse mot väljarna att ändra äktenskapslagstiftningen. Inte ens moderaterna har det, eftersom de i praktiken hade samma officiella hållning som vi kristdemokrater i valet, säger kd-ledamoten Lennart Sacrédeus. Så bekvämt att bara behöva göra en lista vart fjärde år och sen beta av den. Som att kampen för alla människors lika värde skulle vara en bricka i ett spel.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.