• Okategoriserade
  • 2

En ny fin iPod!

Nu har jag köpt mig en ny iPod. Min gamla shuffle började låta konstigt, så det var dags. Dessutom slog jag till och köpte Nike+, som är bra att ha när man är ute och springer. Nike+ är dels en sensor som man stoppar i skon och dels en mottagare som man fäster på iPoden. Sen sparar iPoden information om hur fort du springer, hur långt och lite annat. Med jämna mellanrum berättar en röst hur långt du har kommit eller hur länge du har hållit på. När man kommer hem är det bara att koppla iPoden till datorn och så ritas din löprunda upp på skärmen, med kilometertider och allt. Det här är den bästa teknikprylen jag har köpt på länge, jag är riktigt nöjd! » Besök Nikeplus för att se hur fint det är. Ett jag trodde jag att jag skulle få ställa löparskorna på hyllan hela våren. Jag hade ont i hälen utan att veta varför och det gjorde riktigt ont bara jag gick. Det höll i några veckor och jag tänkte att jag skulle behöva gå till en läkare och koll upp det. Men först forskade jag lite på nätet och det visade sig att jag hade en inflammation i hälsenan. Det kan tydligen vara svårläkt och i värsta fall bli kroniskt. Det var bara att gå till doktorn. Men när jag hade väntat över helgen så var det plötsligt över. Så jag kunde andas ut och fortsätta springa.

Du gillar kanske också...

2 svar

  1. Kamilla skriver:

    Hahaha. (Ang. det sista.) Kul pryl, btw.

  2. Mattis skriver:

    Vad var det för roligt med det? Det är allvarliga saker! Men du har rätt i att iPoden är kul.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.