• Okategoriserade
  • 0

Måndag 15/8

Det verkar ta sig , det här med vädret. Jag känner mig lite mer peppad den här veckan jämfört med förra veckan, det beror nog mycket på att solen är tillbaka. Det är inte dags för höst än. Jonas Karlssons rapporter från VM i Helsingfors är den bästa bloggen jag läst – och roligaste. Börja från början och läs sen i ordning. Jag stör mig oerhört mycket på det nya Postkodlotteriet. Vad är en postkod? I Sverige säger vi postnummer. Postkod är en trist direktöversättning av den holländska förlagan “Nationale Postcode Loterij”. Så istället för att göra en korrekt översättning från början så hittar man på en förklaring till vad postkod är. Pinsamt.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.