• Okategoriserade
  • 0

Fredag 12/8

Shortsväder! Jag hämtade mina glasögon igen hos optikern i går. När jag kom hem visade det sig att bågarna hade konstiga märken. Typiskt. Så jag gick tillbaka i dag för att klaga. De lovade att beställa hem nya bågar och så får jag komma tillbaka nästya vecka och byta. Skräpgrejer. Men de är serviceinriktade i alla fall. En dryg vecka kvar av semestern nu, och jag går och klurar på en ny grafisk profil till UNF. Det kan bli en kul höst! Jag har just läst ut Jan Guillous nya bok Tjuvarnas marknad. Jag måste erkänna att han är en mästare på att skriva. I Hamilton-böckerna var det inte lika tydligt, men nu märks det verkligen hur bra han är på att få karaktärerna att kännas levande. Det enda tråkiga är att han låter sina egna åsikter skina igenom lite väl tydligt. Nu är det ju i och för sig det som är andledningen till att han skriver, men han kunde gärna väva in det lite bättre i historien.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.