• Okategoriserade
  • 2

Lugnet före stormen

Just nu är det ganska lugnt här, men det beror bara på att jag förbereder en ännu bättre mattis.se. En omgörning har varit på gång länge, men nu har jag äntligen tagit tag i det och kodar för fullt. Rent tekniskt bygger jag vidare på mitt publiceringsverktyg, och rensar bort de gamla tabeller som fanns kvar. I stället blir det div:ar och css där jag håller isär innehåll och form. Det är ju faktiskt mycket enklare att få det som man vill ha det då. Jag använder också serverteknik lite mer och dessutom en helt ny teknik som gör att jag får formen att se ut mer som jag vill ha den. Men mer om det när sajten släpps. Så inom kort lanseras nya mattis.se, och jag kan redan nu lova att det blir både större och bättre.

Du gillar kanske också...

2 svar

  1. Emil skriver:

    vad lustigt. jag sitter också och kodar för fullt. har idag gjort en funktion för att kunna maila från mobilen så att det hamnar på bloggen. och så tänker jag gå in lite mer på microblogg hållet. orkar aldrig skriva något vettigt och vill inte ha twitter så då får jag göra det själv. sitter och försöker hitta ett utseende som är enkelt och bra så vi får se vad det blir.

    dessutom har jag jobbat en del på att få nice urls, alltså larsemil.se/blogg/page/detta_ar_en_sida osv. så det är mycket tekniskt och mycket annat fint. blir spännande. 🙂

  2. Mattis skriver:

    Kul! Ska bli spännande att se hur det blir. Nice urls är verkligen bra, men det kräver lite mer tillgång till servern än vad jag har.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.