• Okategoriserade
 • 4

Pokervinst

Ikväll var det dags för poker igen, denna gång hemma hos Anton. Jag, Martin, Helene och Peter dök upp. En rikigt schysst kväll blev det, och jag vann! Det var tur det, för jag hade glömt att ta med mig cash. Mot slutet var det bara jag och Anton kvar. Jag fick ganska bra kort, men tyckte också att jag spelade rätt bra. Jag trodde att jag skulle förlora, men lyckades alltså vinna efter några all-in. Kvällens cred går till Anton som under spelet lyckades få fyrtal i sjuor. Det var första gången under alla gånger som vi spelat som någon fått fyrtal. Nästa vecka är det dags igen!

Du gillar kanske också...

4 svar

 1. Robert skriver:

  Grattis! Vi får ha ett mästarmöte nästa gång då.. ;P

 2. Mattis skriver:

  Törs du det?

 3. David skriver:

  Var inte för kaxiga killar… snart är jag hemma igen! 😉

 4. Mattis skriver:

  Du kommer inte att ha en chans!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.