• Okategoriserade
 • 6

Mejl från Mats

Jag blev så nyfiken på vad Mats Höjer själv tyckte om Pet Shop Boys nya singel, så jag mejlade honom och frågade. Här är hans svar: ”Hej Mathias! Tack för ditt mail. Javisst är det en rip-off på min gamla låt som jag skrev redan 1980. De har tydligt skaffat sig ett ex av UNF:s sångbok och resten är tydlig musikhistoria! Tack för ert intresse! PS Kommer ni på sommarfestivalen på Öckerö får ni en chans att höra originalet, nu i nytt arr. Mats Höjer”
Har ni inte anmält er till Sommarfestivalen än så är det hög tid att göra det nu!

Du gillar kanske också...

6 svar

 1. Anders skriver:

  "nu i nytt arr".

  Jaha, så Mats har köpt "I´m with stupid"-singeln och kör i bakgrunden då eller? Hahaha…

 2. Mattis skriver:

  Precis, han är smart!

 3. David skriver:

  Å jag som tyckte festivalen verkade lite trist!

 4. Mattis skriver:

  Och vips så blev det roligt!

 5. Helene skriver:

  Jag som verklgien ville höra både PSB och Mats är nu i extatisk väntan på sommarfestivalen.

 6. Mattis skriver:

  Jag gillar ju Mats, men PSB hade ändå varit lite coolare.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.